top of page

Group

Public·39 friends

Pokiliopers
Pokiliopers

Yeni bir internet platformasında qeydiyyatdan keçməzdən əvvəl məxfilik siyasətini oxuyuram, lakin bəzi sənədlərdə istifadə olunan terminləri başa düşmək çətin olur. Mən xüsusilə şəxsi məlumatların toplanması, saxlanılması, emalı və üçüncü tərəflərlə paylaşılması ilə bağlı bəndləri düzgün qiymətləndirmək istəyirəm. Azərbaycandakı istifadəçi belə sənədləri araşdırarkən hansı məqamlara diqqət yetirsə, platformanın məlumat təhlükəsizliyi barədə daha düzgün təsəvvür yarada bilər?

10 Views

Axşamlar bəzən sadəcə telefonda bir az vaxt keçirmək istəyirəm və belə vaxtlarda istifadə etdiyim platformanın rahatlığı çox şey dəyişir. Məncə, insan istirahət üçün daxil olduğu səhifədə əlavə çətinliklərlə qarşılaşmamalıdır. Azərbaycan istifadəçiləri üçün müxtəlif rəqəmsal platformalara baxanlar ünvanını da nəzərdən keçirə bilərlər. Burada mobil versiyanın quruluşuna, menyunun necə açıldığına və bölmələr arasında keçidin rahatlığına baxmaq mümkündür. Mən belə şeyləri əvvəlcə yoxlayıram, çünki sonradan hər dəfə eyni menyu ilə qarşılaşacaqsan. Əgər platforma sadə qurulubsa, istifadə daha xoş olur. Əksinə, hər şey bir-birinin üstünə yığılıbsa, adamın marağı tez itir. Bir dəfə belə səhifədə o qədər vaxt keçirdim ki, sonda nə axtardığımı özüm də unutdum. :) Azərbaycan dilində məlumatların olması da yerli istifadəçilər üçün yaxşı üstünlükdür. Əlbəttə, seçim tamamilə şəxsi məsələdir və hər kəs fərqli platformanı rahat hesab edə bilər. Mən sadəcə alternativ axtaranların bu səhifəyə də baxmasını və digər variantlarla müqayisə etməsini məntiqli hesab edirəm.

Friends

©2021 Future Pathway

bottom of page